Greqi / Ne pese muajt e pare te 2018, jane debuar 3.421 shqiptar

Emigracioni Foto e Ditës Greqi Kryesore

Ne nje njoftim per shtyp policia greke njofton se, sipas planit për trajtimin e migracionit të parregullt, per muajin maj u debuan edhe 1,323 emigrante te nacionaliteteve të ndryshme dhe u kthyen për ne vendet e tyre e tyre nga kishin ardhur.

Në kurriz të këtyre shtetasve të vendeve të treta, jane vendimet për kthim dhe deportim janë lëshuar për hyrje të paligjshme në Greqi.

Numri më i madh i të kthyerve eshte si gjithmone me kombesi shqiptaren 738 persona, Iraku 143), Pakistani 141, Gjeorgjia 45, Algjeri 42, Turqia 38, Afganistani 24  dhe Iranin 20…

Shqiptar te debuar per hyrje ilegale :

Janar     628

Shkurt   648

Mars     668

Prill      745

Maj      738

Ne total ne pese muajt e pare te vitit 2018 jane kthyer 3.427 shqiptar, nga 6.129 emigrante me komesi te ndryshem te kthyer.

.