Greqi / Refugjatët dhe emigrantët protestojne per kushtet e jeteses 

929

Një protestë e re u zhvillua nga refugjatët dhe emigrantëve në Diavatën e Selanikut, pasi dhjetëra njerëz të pritur po kërkojnë përmirësim të kushteve të tyre të jetesës, pasi kapaciteti i kampit është për 800 njerëz, por jane strehuar 1,800 refugjate. Shumica e refugjatëve jetojnë në tenda ose në një ndërtesë të zbrazët, në kushte tërësisht të papërshtatshme shëndetësore dhe sigurie, theksojne mediat greke

 
Këtë e pëlqejnë %d blogues: