GREQI : Shërbimet e Sigurimeve Shoqërore (EFKA) po kalojnë në adresa të reja

Greqi

Në kuadër të organizimit dhe funksionimit sa më të mirë të shërbimeve e-EFKA, organizata njofton se nga e premtja, 1 shtator, Departamenti i Sekretariatit-Protokollit të Drejtorisë së 6-të të Pensioneve të Invaliditetit të Aksidenteve do të funksionojë në Rrugën Pire 46-48, P.K. 10436.
Gjithashtu, nga data 1 shtator 2023, në të njëjtin godinë (Pirea 46-48) do të transferohet edhe Departamenti i Sekretariatit-Protokollit të Drejtorisë së I-rë të Pensioneve, i cili aktualisht funksionon në rrugën “Patision” nr.
Ndaj, tregtarët që dëshirojnë të paraqesin çdo kërkesë apo dokument mbështetës, drejtuar Divizionit të I-rë të Pensioneve ose Divizionit të 6-të të Pensioneve të Invaliditetit dhe Rehabilitimit nga Aksidentet, duhet t’i drejtohen strukturës së mësipërme, nga data 1 shtator 2023 e në vazhdim.