Çmimet e energjisë elektrike në Greqi: Këto janë tarifat në detaje nga kompanitë për shtator 2023

Ekonomi

Kompanitë e energjisë elektrike publikuan tarifat e energjisë elektrike për muajin shtator.

Faturat e detajuara për kompani:
Tarifa e energjisë elektrike është 15.5 cent për kilovat/orë për konsum deri në 500 KWh dhe 16.7 cent për konsum mbi kufirin. Tarifa natën do të jetë 11.4 cent.

Protergia ofron Value Plus me 9,46 cent/KWh, Vlera Rezidenciale Studenti me 9,98 cent, Shpërblim MVP Rezidencial me 18,28 cent pa zbritje konsistence dhe 12,28 cent me zbritje konsistence. TVSH 6% nuk ​​është përfshirë në çmime.

Heron ofron Simply Generous Home me 11,25 cent për kilovat orë (0,1125 €/kWh), me 10% zbritje sasiore, pa kushte. Me përfundimin e 6 muajve të qëndrimit në program, zbritja sasiore rritet në 15% me çmimin përfundimtar 10,63 cent për kilovat orë (0,1063 €/kWh).

Volton ofron 0,0945 € për kilovat orë me një zbritje të qëndrueshmërisë në planin Volton Energy Control (0,1260 € për kilovat orë pa zbritje të qëndrueshmërisë), si dhe 0,1482 € për kilovat orë me një zbritje të qëndrueshmërisë në planin Volton Home Plus (0,1560 € për kilovat orë pa zbritje të konsistencës).
Elpedison ofron programin Green Economy në orën 8.00 minuta dhe Ditën e Pasojave me 15.77 minuta për kilovat orë me zbritje.

nrg ofron planin On Time duke filluar nga 15,99 minuta dhe me uljen e konsistencës në shkallëzim nga 10% në 40% në të cilën pikë zbret në 9,594 minuta.

Volterra e vlerëson tarifën për familjet dhe bizneset me 13.98 cent.

ZENITH ofron Power Home Tani në 14.3 minuta.

Gazi Natyror ofron në 9.3 minuta programin për familje Maxi Free+ me zbritjen e konsistencës.

Watt+Volt ofron programin e Shpërblimit në 18.28 minuta që me zbritjen e konsistencës vjen në 12.28 minuta.