Greqi/ Shqiptari 27-vjeçar që vrau babain : Jeta ime u shkatërrua që kur linda…

405

“Jeta ime u shkatërrua që nga dita që kam lindur”, thotë për mediat 27-vjeçari shqiptar që jeton në ishullin Zakynthos, ku sot dhe ka bërë deklaratën e tij të parë pas lirimit, ku kishte qendruar 13 muaj në burg.

27-vjeçari u lirua sot këtë pasdite, duke falenderuar drejtësinë greke dhe duke thënë se ai dëshiron të bëjë një fillim të ri. “Unë jam shumë i lumtur të shkoj në shtëpinë time. Në familjen time. Dua të falënderoj Drejtësinë Greke që e pa të vërtetën dhe më dha mundësinë e dytë. Dhe gjithashtu dua të them një falënderim të madh për njerëzit që më mbështetën mua dhe familjen time gjithë kohën. Uroj që të kthehem prapa kohë, të mos bëj kurrë këtë. Unë kthehem në vendin tim ku ka ndodhur çdo gjë dhe kemi arritur këtu kemi ardhur. Unë shpresoj ta kapërcej atë, unëdhe familja ime. Që nga dita e krimit, nuk mbaj mend asgjë. Nuk isha unë, siç thashë në gjykatë. Ishte dhimbja, zemërimi dhe zemërimi i një fëmije të vogël, një fëmijë i torturuar. Nuk do të kujtoj asgjë nga babai im, nuk ka gjë të mirë, nuk ndjeva ndonjë gjë të mirë. Për fat të keq nuk e kam ndier dashurinë e tij, prandaj nuk kam për të kujtuar asgjë”, tha në një intervistë për televizionin Star.