Skandal : Kritikoi Ramën, 28 deputetë të PS: Arben Malaj të shkarkohet nga Banka e Shqipërisë

699

Nje grup prej 28 deputetesh te Partise Socialiste kane firmosur nje kerkese ku kerkojne shkarkimin e Arben Malaj nga bordi mbikqyres i Bankes se Shqiperise.

Deputetet socialiste e argumentojne kerkesen e tyrfe me shkeljen e etikes ne komunikimet publike nga ish ministri socialist Arben Malaj.

Kerkesa e tyre eshte depozituar ne kuvend dhe do te shqyrtohet te enjten ne seance.

Kohet e fundit Malaj ka qene teper kritik jo vetem me qeverine por edhe me kreun e bashkise se Tiranes, Erion Veliaj.