Greqi /Termet 3.8 Rihter në në verilindje të Atikës

245

Dridhja sizmike u ndje në Attica në 11:13 në mëngjesin e sotëm. Sipas matjeve nga Instituti Gjeodinamik dhe Euromed, dridhja ishte 3.8 Richter, me qendër në zonën detare në veri-pereëndim të Atikës, 7 kilometra në lindje të Nea Makri. Thellësia e tij fokale vlerësohet në 15 km.