Greqi / Tre shqiptare nen akuze per vrasjen e nje 19- vjecari vendas

959

Tre shqiptarë të moshës 23, 24 dhe 33 vjeç janë në përputhje me policinë, autorët e vrasjes 19 vjeçare që ndodhën më 18 mars në  Maroussi dhe tentativën për vrasje edhe per shoke te viktimes që ishin së bashku në atë kohë. Në kurriz të tre autorëve, janë lëshuar urdhër arresti, ndërsa eshte ne proces te lëshimit mandate ndërkombëtare. Autori i krimit 33-vjeçar plagosi 19-vjeçarin grek në gjoks duke e vrarë atë dhe me të njëjtin thikë ai u përpoq të plagoste dy miqtë e tjerë të viktimës por pa sukses.

Për tre shqiptarët ka një histori në polici, pasi ata janë përgjegjës për vjedhje, si dhe për pranimin dhe asgjësimin e produkteve të krimit

 
Këtë e pëlqejnë %d blogues: