Gripi : Në 60 numri i të vdekurve në Greqi

280

Greqia mbetet në një periudhë të aktivitetit të rritur të gripit. Viruset që mbizotërojnë janë A (H1N1) dhe A (H3N2). Rëndësia e vaksinimit kundër gripit si mënyra më e mirë për parandalimin e gripit.

60 vdekje nga gripi është konfirmuar në raportin javor epidemiologjik të EODY. Bëhet fjalë për 33 burra dhe 27 gra nga mosha 4 deri në 91 vjeç.