Macron: ” Franca o të bombardojë” nëse përdorimi i armëve kimike në Siri është dëshmuar

924

Presidenti francez Emmanuel Macron tha sot se “Franca do të bombardojë” nëse armët kimike përdoren kundër civilëve në Luftën e Sirisë, por vuri në dukje se ende nuk ka parë ndonjë dëshmi se kjo ka ndodhur.

Në lidhje me armët kimike, unë kam vënë një vijë të kuqe dhe riafirmoj këtë linjë të kuqe”, tha presidenti francez për gazetarët. “Sot, shërbimet tona, forcat tona të armatosura nuk kanë konstatuar se armët kimike, siç janë përcaktuar në Traktatet, janë përdorur kundër një popullate civile,” shtoi ai.

 
Këtë e pëlqejnë %d blogues: