Tragjedia në Gjermani nga rrëzimi i aeroplanit në turmë , tre te vdekur dhe tete te plagosur

782

Tragjedi në Gjermani me tre të vdekur. Një aksident ajror tragjik ndodhi në malin Västerköp në Hesse lindore.

Një avion i tipit Cesena ra në një grup njerëzish, të paktën tre të vdekur. Bild thekson se të vdekurit janë dy të rritur dhe një fëmijë dhe të plagosur rëndë jane 8.
Këtë e pëlqejnë %d blogues: