Shqipëria “STOP” Babis Karathanos

376

Në rrjetet sociale kreu i Shoqatave të Pakicave Greke në Shqipëri Z. Babis Karathanos ka publikuar nje koment shoqeruar edhe me nje foto ku tregon se atij i është ndaluar hyrrja ne Shqipëri

Dokumenti i fotografisë thotë se nuk më lejohet të hyj në Shqipëri sepse dokumentet e mia të udhëtimit nuk janë në rregull. Pas disa orësh të shpenzuar në kufirin e Greqisë-Shqipëri duke u përpjekur për të arritur në Vularat për të marrë pjesë në memorialin e Kostandin Kacifa, ata më dhanë këtë dokument dhe më ndaluan të hyj në Shqipëri.

Sigurisht, me këto dokumente të njëjta udhëtimi që shpesh udhëtoj në Evropë. Por jo në Shqipëri. Kryeministri i këtij vendi që ndalon qytetarët grekë të kalojnë në territorin e saj me justifikime qesharake, uron të ketë një takim me Kryeministrin grek. Ai gjithashtu dëshiron që vendi i tij të bashkohet me familjen europiane. Ndërkohë në bazë të përditshme, po terrorizon pakicën kombëtare greke të Epirit të Veriut. Por le të dijë se grekët grekë nuk luftojnë dhe terrorizmi i tij nuk do të kalojë.