SYRIZA partia ne pushtet: Denon vandalizmi racist dhe fashist në Gjimnazin e Chania, ku femijet e emigranteve shqiptar mesojne shqip

1131

Një vandalizëm në Shkollën Fillore Eleftherios Venizelos në Chania, ku mësojnë mësime të gjuhës shqipe fëmijët emigrantë, njoftoi SYRIZA.

Partia SYRIZA, ” Denoncon vandalizmi që ndodhi në Shkollën Fillore Eleftherios Venizelos në Chania, që mësojnë mësimet e gjuhës shqipe fëmijët emigrantë, është një energji qartësisht raciste dhe fashiste. Izolimi i atyre që përpiqen të mbjellin urrejtjen racore në fushën kyçe të arsimit është një përparësi kryesore. Ne u bëjmë thirrje edukatorëve që të ngrenë një mur që do të lënë mënjanë ata që kërkojnë të parandalojnë integrimin e duhur të këtyre fëmijëve në shkolla, ” Zyra e shtypit e partisë në pushtet

 
Këtë e pëlqejnë %d blogues: