Termometër i “Zgjuar”, nuk ka nevojë të prek lëkurën

Shendeti

termometri specialMe termometra e zakonshëm konvencionale mund të jetë e vështirë për të marrë temperaturën e foshnjës apo fëmijës. Përdorimi nën sqetull, në gojë apo në veshi nuk mund të jetë aq shumë dhe i përshtatshëm

Termo e Withings ofron një shumëllojshmëri  për përdoruesit, që ne nuk kemi mësuar të shohim në termometra të deri tanishëm. Përparësia më e madhe është se Termo e Withings nuk ka nevojë të vijë në kontakt me lëkurën, dhe në distancë mund të marrë temperaturën shumë të saktë, duke përdorur 16 sensorë infra të kuqe.

Termo e Withings merr temperaturën e arteries së përkohshme, ndërsa rezultatet janë të sinkronizuara me aplikimin Withings në telefonin tuaj. Drita dhe simptoma të tjera, aplikimi mund të ju ndihmojë për të kuptuar seriozitetin e sëmundjes dhe të sugjerojë se çfarë të bëni.