Vizita e Merkelit nesër në Athinë: 2,000 policë dhe rrugë të mbyllura

523

Masat të forta janë planifikuar nga Policia Greke për vizitën e nesërme 10/01/2019 të Kancelares gjermane Angela Merkel në Athinë, e cila do të përfundojë në pasdite. Sipas mediave vendase, më shumë se 2,000 policë të të gjitha shërbimeve do të përdoren për zbatimin e masave të sigurisë, ndërsa rrugët do të mbyllen.