Vritet në rrugë 51-vjeçari shqiptar, e bija e gjen të lidhur

415

Thriller “me vdekjen e një 51-vjeçari shqiptar në Athinë

Gjendet i vdekur 51-vjeçari shqiptar në periferi të Athinës në Koridallos. Ai punonte si roje në një kompani transporti në rrugën Dervenakion. Sipas familjes shqiptari ishte viktimë e vjedhjes, autorët e lidhën atë dhe më pas e kanë goditur atë.

Viktima ne orën 2:40 të mëngjesit të sotëm kishte komunikuar edhe me vajzen e tij duke i thënë se kishte qene viktimë e vjedhjes. Vajza ka shkuar në vendin e ngjarrjes dhe e ka gjetur të jatin të lidhur dhe të goditur, ka deklaruar në komisariatin e policisë vajza e tij.

51-vjeçari u dërgua me ambulancë në spital në Atiko ku më pas edhe vdiq.

Shkaqet e vdekjes pritet të qartësohen nga mjeku ligjor dhe autoritet vendore kanë marrë përsipër hetimin paraprak të rastit.