Përmbyset varka dhe humbasin jetën tetë emigrantë

631

Turqi / Tetë emigrantë kanë humbur jetën në brigjet e Turqisë perëndimore, kur një anije e mbartur nga emigrantët u mbyt, ndërsa 31 u shpëtuan

Operacionet e shpëtimit u kryen nga roja bregdetare turke për të gjetur dhe shpëtuar emigrantët, ku përfshin dy anije, një grup zhytësish dhe një helikopter roje bregdetare…