Lajmet e Fundit

Foto e Dites

Politika

rajoni

Bota

Ekonomia

Intervistë

Opinion

Letersi

Shendeti

Alarm! Shenjat e kuqe në duart rrezik për vdekjen

Shkolla mund të jetë një vend shumë i këndshëm për të mësuar fëmijët tuaj dhe...

Virusi i Nilit Perëndimo në Greqi : 6-të vdekje të tjera brenda javë, 41 vdekje per 2018

Edhe 6-të raste të reja të infeksionit të virusit të Nilit Perëndimor janë...

Greqi: Shperthen virusi i Nilit Perendimor, 5 te vdekur brenda javes, ne 27 numri i vdekjeve mes tyre dhe nje femije 10-vjec.

Sipas raportit javor epidemiologjik të Qendrës për Kontrollin dhe Parandalimin e...

Gruaja

ShowBiz