Category: Aktualitet

Austria të stopojmë emigracionin masiv nga Kosova

Ministria e Brendshme e Austrisë thekson se kontrabandistët për trafikimin klandestinë gënjejnë! Në Austri nuk ka azil për shkaqe ekonomike”. Ky tekst, pasi...

Të varfrit janë dorëzuar

Ben Blushi  /  Përmbytja ishte një projektor i ngritur mbi një gërmadhë. Prej shumë vitesh nuk kisha parë Shqipëri më të mjerë, më të varfër, më të...

Banori: Zoti kryeministër, 1 minutë ! Rama: Jo! Sepse je shumë i ngarkuar.

Edi Rama shkoi sërish në Vlorë për të vizituar zonat e përmbytura. Por nëse herën e parë banorët e panë si shpresë për t’ua lehtësuar sado pak problemet,...

Për Shqipërinë emigrantët nuk egzistojnë

Pak ditë më pare televizioni News 24 ka zhvilluar një bisedë me z. Astrtit Kosturi, kreun e Lëvizjes për Drejtësi të Shqiptarëve lidhur me emigracionin...

Çmimet e turpit në Pasaporta-Letërnjoftime

Çmimet e letërnjoftimeve dhe pasaportave biometrike përbëjnë akoma një skandal në kurriz të popullit shqiptar. Rritja e çmimit ne 25 % tregon qartë se ky...

Skandali: Made in Albania në Greqi

  Ditën e hënë ( 29/12/2014) Prokuroria e Përgjithshme e Greqisë fillon hetimin për të parë se si kompania shqiptare “Albania Interlines” kaloi në...

FMN-ja, kthetrat për privatizimin e ujit

FMN: Doni kredi – na jeni ujin ! Këto janë kushtet që Banka Botërore në bashkëpunim me Fondin Monetar Ndërkombëtar, në dy dekadat e fundit kanë...

Cënohet jeta e gazetarit, braktis Shqipërinë

Edhe një gazetar tjetër ka braktisur Shqipërinë si rezultat i kërcënimit të jetës të tij nga vetë ruajtësit e rendit. Genci Angjellari me profesion gazetar...

Katër grevistet e Dhjetorit nga Novosej

Durim (Xhem) Toçilla, Agim Parllaku, Artan Mata, Sali Toçilla. Këta katër ish-studentë në atë kohë, të cilët arsyetuan, se pas cepit të angazhimit si...

Programi i shqiptares, një nga 10 më të mirat e botës

Programi i bodigardes dhe psikologes shqiptare për mbrojtjen e fëmijëve, një ndër 10 më të mirët në Botë. Shqiptarja me programin për mbrojtjen e fëmijëve,...