Ambasadorja u shkarkua dje, sot asnje fjalë stafit te saj për shkarkimin dhe ndjekje penale

764

Mësohet se dje në Pallatin Presidencial është shkarkuar ambasadorja e Republikës së Shqipërisë znj. Adriana Hobdari, si dhe konsulli i Janinës. Ky shkarkim tej i vonuar ka ardhur si rezultat i punës së saj të dobët dhe sjelljes ë saj arrogante ndaj gazetareve, por mbi te gjitha për humbjen e 100 pasaportave dhe shpërdorimeve te fondeve publike ne ambasadë

Sot ambasadorja Hobdari ka mbledur ne mesdite stafin e saj dhe u ka folur me duar qe i dridheshin, duke mos u thënë asnjë fjalë për shkarkimin. Tashmë ajo është proceduar për ndjekje penale. Pushime te mbare zonje ashtu sic hipe ashtu edhe zbrite.