A jeni të interesuar – Kur po ndryshon ora

430

Ndryshimi i orës do të hyjë në fuqi nga e diela e fundit e marsit, duke i kthyer orët tona një orë përpara (dmth. Në agim të dielën më 31 mars dhe në veçanti në orën 03.00 do të ndryshojmë orën tonë për të treguar 04:00). Koha e verës ndryshon gjithmonë në të dielën e fundit të marsit (një orë përpara) dhe dimrit në të dielën e kaluar në tetor (një orë mbrapa).