COVID-19 : Mbi 2.3 milion raste, 158.063 vdekje, 588,804 të shëruar në gjithë botën

80

Shumica e vdekjeve ishin në Itali, Spanjë, Shtetet e Bashkuara, Francë, Mbretëria e Bashkuar, Iran dhe Kinë.

Tani ka 143,259 infeksione të konfirmuara në Gjermani, 4505 vdekje dhe rreth 85.400 njerëz të shëruar. Shtetet e Bashkuara vazhdojnë të thyejnë rekordet tragjike: 726.856 të infektuar, askund tjetër nuk ka pasur ose aq raste të reja.

Aktualisht ka 175.925 regjistrime në Itali. Udhëheqësi i trishtuar në Evropë është Spanja me 191.726 njerëz të infektuar.