INDI: 43 vdekje, 173 raste në 24 orët e fundit nga i gjithë vendi.

271

Numri i përgjithshëm i infeksioneve në vend është 14,792, përfshirë 2,014 njerëz që janë sheruar. Madje, 43 vdekje janë raportuar në 24 orët e fundit nga i gjithë vendi.

Në shkallë vendi, numri i përgjithshëm i çështjeve ka arritur në shenjën 15,000 me 488 vdekje. Kryeministri Narendra Modi tha sot të shtunën se “njerëzimi me siguri do të kapërcejë pandeminë e koronavirusit”, pasi përshëndeti përpjekjet e bëra nga ministri të ndryshme për të ndihmuar njerëzit gjatë bllokimit, dhe në luftën kundër COVID-19.