COVID-19 : Në Botë janë regjistruar 69,000 vdekje – 1.27 milion raste të konfirmuara

85

Në të gjithë botën ka mbi 1.27 milion raste të konfirmuara dhe më shumë se 69,000 vdekje, por edhe pak nën 263,000 shërime.

Ndërkohë, SH.B.A. po thyen rekorde të trishtueshme: 337.646 njerëz të infektuar (nga 6 Prilli, 10:10 e mëngjesit) – askund nuk ka apo ka pasur kaq shumë raste.