COVID-19 / SPANJË : 637 vdekje të reja, numri më i ulët që nga 24 marsi

83

Vdekjet e coronavirusit në Spanjë tani arrijnë në 13.055. Sipas El Pais, vetëm 70 pacientë janë pranuar në Njësitë e Kujdesit Intensiv në 24 orët e fundit.

Një valë optimizmi në Spanjë, pasi numri i vdekjeve nga coronavirusi u rrit në 637 në 24 orë, numri më i ulët që nga 24 mars.

Gjithsej 13.055 njerëz kanë humbur jetën në vend. Numri i konfirmuar i rasteve në Spanjë tejkalon 135,000, gati 60,000 janë trajtuar në spitale dhe 40,000 pacientë janë shëruar.