Greqi / Edhe nje tjetër shqiptar vdes në burg.

166

Shkon në gjashtë numri i vdekjeve në burgjet e vendit fqinjë. Një ngjarrje që u mbajt e fshehtë nga autoritet dhe media vendase. Ngjarrja ka ndodhur të shtunën e kaluar në burgun e qytetit të Patrës. Bëhet fjalë për një shqiptar të moshës 55-60-vjeçar nga qyteti i Fierit. Familja ka terhequr trupin e pajetë të viktimës dhe sot e ka varrosur atë ne Shqipëri.

Si gjithmonë edhe këtë radhë shteti shqiptar ka heshtur ne vend qe te fillonte hetimet rreth kesaj vdekje.  por pyetja shtrohet edhe sa vdekje te tjera duhet te ndodhin ne keto burgje qe shteti shqiptar te beje ate që duhet të kishte bere ne vite…