“ Heroi” Kasifas: Është arrestuar në vitin 2008 për trafikim droge.

Greqi

Ja përse nuk duhej te ngutej dhe te ngaterrohej politika greke lidhur me kete vrasje. Ja përse duhet te pritet deri sa te fillojne dhe te mbarojne hetimet, se dardha e ka bishtin mbrapa. Por…

Të dhënat e reja lindin për të kaluarën e 35-vjeçarit Konstantinos Katsifas, i cili vdiq nga forcat speciale shqiptare të dielën në rajonin Vouliagmeni të Shqipërisë. Sipas EL.AS, grek 35-vjeçar u arrestua në vitin 2008 për posedim dhe trafikim mbi gjysmë kilogram hashash në Halandri. Gjithashtu është kujtuar se burimet e mëparshme të ELAS kanë mohuar se përplasjet e armatosura të Katsifis me policët shqiptarë kanë të bëjnë me ngritjen e flamurit grek.