Greqi / Kërkesë BE-së për ndihmë solidariteti për fatkeqësi natyrore

171

Sot ministri i Zhvillimit dhe Investimeve Adonis Gjeorgjiadis ka bërë një kërkesëpër aktivizimin e menjëhershëm të Fondit të Solidaritetit të BE-së për fatkeqësitë natyrore për tragjedinë në Halkidiki, ku gjetën vdekjen shtatë turistë dhe u lënduan shumë të tjerë.

“Ne tashmë kemi dërguar një kërkesë për aktivizimin e menjëhershëm të Fondit të Solidaritetit të BE-së për fatkeqësitë natyrore”, ka deklaruar ministri