Greqi / Gjashtë të vdekur, mes tyre një fëmijë dyvjeçar dhe një person i zhdukur, 32 të plagosur.

417

Moti i keq vdekjeprurës qe ka përfshirë Greqinë e Veiut ka sjellur dhe gjashtë viktimat e parë ku të gjithë janë turistë, si dhe 32 të plagosur, dy seriozisht, një 62-vjeçar peshkatar i humbur – Një grup i qeverisë ka shkuar në Halkidikinë e prekur nga moti i keq – Në gjendje të jashtëzakonshme Halkidiki, raportojnë mediat vendase.