Athinë: Protesta kundër vizitës Sekretari i Shtetit Amerikan Mike Pompeo.

264

Episode në qendër të Athinës dhe protestë janë zhvilluar sot kundër vizitës nga Sekretari i Shtetit Amerikan Mike Pompeo në Athinë.  Janë anëtarët e PAME të cilët kanë protestuar dhe pranë hotelit Hilton hodhën bojë mbi statujën e Trumanit. Policia u është përgjigjur me gaz lotsjellës.