COVID-19 : Këto janë 24 vendet që asnjë rast i vetëm nuk është regjistruar…!

265

Ishujt Solomon dhe Botsvana janë vetëm disa nga vendet ku nuk është regjistruar asnjë rast i vetëm i Coronavirusit!

Makthi i të gjithë planetit, i cili ka ndryshuar jetën e miliarda njerëzve dhe la 13,000 të vdekur, me sa duket nuk i ka “vizituar” 24 vendet e planetit.

A ndodh për shkak se sistemi i tyre shëndetësor është pothuajse jo-ekzistent, apo është sepse disa prej tyre janë në gjendje lufte, si Siria dhe Jemeni?

Koreja e Veriut, falë regjimit, duket se nuk ka një rast të vetëm të koronavirusit. Sidoqoftë, deri më tani vendet që nuk kanë asnjë rast të vetëm të koronavirusit janë:

Mianmar, Koreja e Veriut, Mozambik, Jemen, Brigjet Elefantostou, Mali, Malaui, Siria Burundi, Sudani Verior, Turkmenistan, Bostouana, Lesoto, Guinea-Bisaou, Ishujt Solomoda, Vanuatu, Sao Tome, Samoa, Toga, Sedkits-Nevic, Palaou, Touvalou, Naouroum, Shën Vincent dhe Grenadinet