COVID-19 : Regjistrohet vdekja e dytë, 19 viktima te regjistruar deri më sot

243

Greqi / Sot viktimat e fundit janë dy gra, ku e para humbi jetë në spitalin Sotiria të Athinës mbrëmë në orët e fundit të natës, ndërsa tjetra është një e moshuar që ka qenëe pjesë e grupit të turistëve që vizituan vendet e shenjta ne Izrael dhe u kthye në Greqi në fund të shkurtit. Kjo e fundit vdiq në shtëpi dhe motra e saj u gjet pozitivie dhe është në karantinë