Tetë të vdekur nga koronavirus në Rumani

214

Grupi i Komunikimit Strategjik i Rumanisë (GCS) njoftoi viktimën e tetë koronavirus në vend. Ai është një burrë 70-vjeçar që vuante nga sëmundje kronike dhe ishte shtruar në spital në Universitetin e Bukureshtit.

GCS raportoi se pacienti ishte kthyer nga Italia me vajzën e tij në 7 Mars. Më 19 Mars, ai u gjet pozitiv për koronavirus dhe u pranua në Spitalin Universitar të Bukureshtit me dështim të frymëmarrjes. Vajza e tij është në izolim.