COVID / ITALI : 87 mjekë kanë humbur jetën, sipas shifrave zyrtare.

248

Janë shifra zyrtare të publikuara mbrëmë, në të njëjtën kohë, drejtori i Agjencisë Italiane të Ilaçeve, Nicola Magrini, u diagnostikua dje me virusin.

Duke komentuar shifrat e djeshme, të cilat tregojnë numrin e të vdekurve dhe numrin e përgjithshëm të vdekjeve, Presidenti i Institutit të Lartë të Shëndetit Italian, Profesor Silvio Bruzafero, tha: Unë mendoj se duhet të fillojmë të mendojmë për fazën e dytë, atë të bashkëjetesës me virusin COVID-19 ”.