Ditmir Bushati: Më 17, Prill BE hap negociatat me Shqipërinë

Politika

Ministri për Europën dhe Punët e Jashtme, Ditmir Bushati nga Shkodra ka deklaruar se 17 prilli do të jetë një ditë e madhe për të gjithë shqiptarët, pasi Komisioni Europian do të rekomandojë hapjen e negociatave për Shqipërinë.

17 prilli do të jetë një ditë e madhe për të gjithë popullin, përtej qeverisë dhe opozitës” , deklaroi me siguri te plotë Ditmir Bushati. Edhe Kryeministri Rama ne disa intervista radhazi në mediat e huaja ka deklaruar se Shqipëria i ka plotësuar të gjitha detyrat e lëna nga BE dhe vendimi është vetem i tyre.