Dy shqiptar me një litar e ganxhë mundën “sistemin e sigurise të burgut” dhe u arratisën

644

Me kete litar ne foto ben te mundur arratisjen dy shqiptare qe vuanin denimin ne godinen D ne qeline nr.17.

Mesohet se te dy te arratisurit jane vellezer dhe i lane lamtumiren qelise se tyre mbreme ne oren 20.30…arratisja e tyre është berë ne 8 minuta dhe eshte filmuar nga tre kamera te burgut…

Pyetja shtrohet si nuk i pa njeri keta gjate arratisjes ne nje kohe qe nga gardianet e burgur pritej nje ngjarrje e mundshme e tille pasi per dy jave resht ata kontrollonin me shkopin e tyre te gomes kangjellat e qelive. Por…arratisja u be dhe kete dine ta bejne vetem shqiptaret duke mundur sigurine e burgut…
Këtë e pëlqejnë %d blogues: