Publikohen fotografite e dy shqiptareve qe u arratisen nga burgu Koridallo.

606

U rritën ne Greqi dhe u denuan per vjedhje me arme, sot jane te lirë për momentin. Ministria e Drejtesise ne Greqi ka filluar hetimet dhe ka bere te mundur publikimin e fotografive te tyre

Arratisjet nga burgu mungonin qe nga viti 2014 ku gjate kesaj periudhe nuk ishte bere asnje arratisje. Por që nga viti 2000 -2018 janë regjistruar 36 raste arratisje nga te denuarit, ku një pjesë ende nuk janë kapur. Ne tetë vite nuk është regjistruar asnjë arratisje, ndërsa arratisja më e madhe me 12 persona është regjistruar më 2013.

Viti 2019 fillon me arratisjen e dy vëllëzerve shqiptar nga burgu Koridalo në mbrëmjen e 1 Janarit, që mundën sistemin e sigurisë së burgut, edhe pse ministria e drejtesise kishte lëshuar tre urdhëresa drejtuesve të burgjeve më 11 dhjetor, 19 dhjetor dhe 27 dhjetor po te ketij viti me rastin e fundfestave

Arratisjet ne vite:

2018      0

2017      0

2015      0

2014      0

2013      12

2012      6

2011      2

2010      2

2009      2

2008      0

2007      0

2006      2

2005      0

2004      2

2003      0

2002      1

2001      1

2000      2
Këtë e pëlqejnë %d blogues: