Erdogan: Një “Po” është një mësim për Evropën

Rajoni

“Të dielën, Turqia do të marrë një nga vendimet më të rëndësishme në historinë e saj,” tha në një miting fushate Recep Tayyip Erdogan, duke shtuar: “Rezultatet janë një premtim për të mirë.”

“Por kjo nuk duhet të na bëjë të ngadaltë. Një “Po” e fortë është mësimi që duhet të japim në Perëndim “, ka shtuar njeri më i fuqishëm në Turqi. Sipas një publikimi në gazetën «Hürriyet», Erdogan mori pjesë në katër takime elektorale sot, vetëm një ditë para një referendum vendimtar mbi rishikimin kushtetues dhe forcimin e kompetencave të presidentit.