Fatos Nano për Edi Ramën tek Astiri: “Jam bërë pishman para Zotit”

690

“Jam bërë pishman para ZOTIT”
Kështu u shpreh ish lideri i së majtës Fatos Nano për trashëgimtarin e tij Edi Rama pas pyetjes së banorit gjatë protestës në Unazë të Re.
Nano mbështeti kauzën e tyre dhe thirrja ishte ‘RAMA IK’ nga lideri historik i së majtës