Tërmet i fortë në Turqi

935

Fokusi i saj ishte 63 kilometra në perëndim të Kostandinopojës

Tërmeti 4.8 Rihter tronditi Kostandinopojën, sipas të dhënave të lëshuara nga Instituti Euro-Mesdhetar. Fokusi i saj ishte 63 kilometra në perëndim të Kostandinopojës dhe thellësia fokale u regjistrua në 18 kilometra.
Këtë e pëlqejnë %d blogues: