Tërmet tjetër i fuqishëm 6 Rihter në Porto Riko

443

Thellësia e tij fokale vlerësohet në 10 kilometra

Tërmeti i tretë i madh me mbi 6 Rihter ka goditur në Porto Riko. Sipas Institutit Euro-Mesdhetar, tërmeti ishte 6 në shkallën Rihter dhe u regjistrua sot në mesditë të Shtunën.

Thellësia e saj fokale vlerësohet në 10 kilometra dhe përqendrimi i saj 25 kilometra nga Ponce.