Gjendet më në fund shqiptari i zhdukur më 12/03/2020

277

Aventura e Z. Muhamet Jera ka përfunduar, duke i dhënë fund agonisë së njerëzve të tij që e kërkonin. Z. Jera tani është afër të afërmve të tij, kjo për meritë organizatës vullnetare “Mia Zoi”

Konkretisht, 60-vjeçari humbi gjurmët në 12/03/2020, nga Spitali GEORGE GENNIMATAS, kur shpëtoi vëmendjen e të afërmve të tij ndërsa priste disa analiza.

Ai u gjend ne zonën Kalithea të Athinës, i cili ishte larguar nga spitali tek kurohesh naten e 12/03/2020 dhe njoftimi u bë po nga Organizata vullnetare (Mia Zoi”, që në mëngjesin e 15/03/2020, e gjeti shqiptarin në Kalithea.

Zhdukja e një personi pavarësisht nga mosha, ngjyra, origjina dhe feja është një ngjarje shumë e rëndë. Më në fund shqiptari 60-vjeçar është gjetur dhe ndodhet pranë familjs së tij. Kjo është meritë e organizates vullnetare “Mia Zoi” në Greqi, që ka zhvilluar njohuri teknike për të trajtuar rastet e zhdukjes profesionale dhe të specializuara.

Një falenderim organizatës vullnetare “Mia Zoi” për punën e saj humane dhe aq njerëzore.