Coronavirus /Greqi: Regjistrohet vdekja e shtatë dhe i dyti në një fshat

221

Vdekja e shtatë e koronavirusit është regjistruar sot në mëngjes në Greqi. Një 86-vjeçar që u infektua me coronavirus para disa ditësh humbi jetën në Spitalin Mamatsio në Kozani.

ËShtë një banor i përhershëm i Damaskinias në Kozani i cili u paraqit me simptomat e sëmundjes një javë më parë por pas përkeqësimit të ditës së pestë nuk mbijetoi dhe humbi jetën.

Mediat vendase raportojnë se është viktima e dytë nga i njeti fshat pasi me parë kishte vdekur edhe një 90-vjeçar.