Gjermani / Coronavirus : 40,644 raste dhe 231 vdekje të konfirmuar.

224

 Situata aktuale ka një ndikim drastik në jetë.Terrenet e lojërave janë të mbyllura në të gjithë Gjermaninë. Pothuajse të gjitha ngjarjet publike dhe sportive janë anuluar, shkollat dhe qendrat e kujdesit ditor janë mbyllur gradualisht. Tani ka 40,644 infeksione të konfirmuara në Gjermani dhe 231 vdekje