Austria : 6,000 raste dhe 51 vdekje nga COVID-19

259

Më shumë se 6000 raste korona të konfirmuara në Austri Aktualisht (nga ora 9:00 e mëngjesit) 6001 persona janë infektuar me virusin e koronës në Austri. Deri më tani janë kryer 35.995 testime. Në total tashmë janë 51 viktima. Vjena sot  publikoi  numrin e vdekjeve