Greqi/ Adoleshenti shqiptar bën përpjekje vetëvrasëse

205

Tentoi ti jepte fund jetes se tij. Bëhet fjalë për një adoleshente shqiptar që u përpoq sot  në Kretë dhe konkretisht në Chania te vetvritej. Sipas mediave vendase  riu nga Shqipëria konsumoi lëndë helmuese (dhialitiko).  Menjëherë ai eshte derguar ne spital dhe ndërhyrja e mjekeve i kanë shpëtuar jeten. Ende nuk dihen shkaqet e adoleshentit qe tentoi ti jepte fund jetes se tij.