GREQI / Një fund tragjik i 35-vjeçarit të zhdukur

Greqi Kryesore

Përfundoi në mënyrë tragjike aventura e  A.L, 35 vjeç, duke mbushur me trishtim njerëzit e tij që e kërkonin që nga 05/07/2023.

Ishte i sëmurë dhe qendronte për kurim në tre spitale të Greqisë në një kohë që kërkohej nga familja e tij.

Por…!

35-vjeçari  është dashur të shtrohej në tre Spitale për shkak të gjendjes së rënduar shëndetësore. Më datë 17/02/2023 ka ndërruar jetë dhe për pasojë ka përfunduar te qendrojë në spital për arsye që nuk dihen deri më 24/04/2023 kur është bërë varrimi i tij.

 

Familjarët e tij, të cilët kanë denoncuar zhdukjen e tij më 05/07/2023, janë njoftuar me vonesë për përfundimin e tij tragjik, pasi edhe një herë koordinimi i agjencive nuk ka qenë i mjaftueshëm për t’i dhënë fund në kohë agonisë së tyre.

Edhe një herë regjistrohet indiferentizëm që mbizotëron në kurriz të një të zhdukuri.

Familja humbi fatkeqesisht dhe padrejtësisht një pjestar të dashur, humbi një djalë 35-vjeçar.

Ngushëllime familjes.