Greqi : Tërmet 4.3 i Rihter

Greqi

Sipas Institutit Gjeodezik të Observatorit Kombëtar të Athinës, një tërmet me madhësi 4.3 në shkallën Rihter ka ndodhur në mesditë në Dhodhekanisia sot  të Mërkurën rreth orës 4:20 në një zonë detare pranë Karpathos

Thellësia fokale e dridhjes është e vendosur në 10 km dhe përqendrimi në 85 km në juglindje të Karpathos dhe 143 km në jug të Rodos, ndërsa Instituti Euro-Mesdhetar thotë se dridhjet ishin 4.5 Rihter.