Greqi : Vdes në punë 53 – vjeçari shqiptar…!

262

Ngjarrja ka ndodhur dje në mëngjes ku 53-vjeçari kishte shkuar në një zonë me ullishte për punë bujqësore në Silida dhe la frymën fundit të tij atje.

Ai jetonte në atë zonë, si dhe kishte shkuar të punonte për kujdesin e pemëve. Ditën e enjte njerëzit që ishin në vendngjarje u përpoqën ta ndihmojnë, ndërsa ata e transportuan atë pa vetëdije në Qendrën e Shëndetit Stylida, ku mjekët konfirmuan vdekjen.

53-vjeçari jetonte i vetëm në Stylida, ndërsa gruaja dhe kater fëmijët e tij jetojnë në Shqipëri, raporton Focus News