Greqia dëbon edhe 1.099 të tjerë. Që nga fillimi i vitit jane dëbuar përfundimisht 10.705 shqiptar

989

Edhe 1,681 kthime të shtetasve të huaj për në vendet e tyre të origjinës janë dëbuar nga Shërbimet Policore Greke për muajin nëntor, ku 1099 ishin shqiptar.

Te dhena sipas njoftimit për shtyp te police greke publikuar në faqen zyrtare te saj me 8/12/2017. Në kurriz të këtyre shtetasve të vendeve të treta, janë vendimet për kthime dhe dëbime lëshuar për hyrje të paligjshme në Greqi. Numri më i madh i të kthyerve është bërë në drejtim të Shqipërisë me 1.099 emigtrantë shqiptar, Pakistani 185, Iraku 76, Gjeorgjia 63, Algjeri 50, Iran 30, Afganistani 24 dhe Turqia 19 persona.

Që nga fillimi i vitit janë kthyer në total në vendet e tyre (17.684) emigrantë, ku 10,705 ishin me kombesi shqiptare

Dëbimet e emigrantëve shqiptarë gjatë muajve si më poshtë:

. janar       717.

. shkurt     503

. mars       867

. prill       1.005

. maj         971

. qershor  1.019.

. korrik      875

. gusht       872.

. shtator     869

. tetor      1.008

. nendor 1.099

Që nga fillimi i vitit Greqia ka kthyer ne Shqiperi 10.705 shqiptar.
Këtë e pëlqejnë %d blogues: